Gökçe İlkokulu

WEB https://gokceio.meb.k12.tr
Adres : Gökçe Mahallesi
VİZYON : Çocukların değer gördüğü, İlişkileri önemsemenin teşvik edildiği, Araştırma ve keşif için cesaretlendirildiği, Kendine has olmanın değerli olduğu, Çocukların yetkinliklerindeki gelişmelere odaklanırken anne babaların da incelendiği, Sıradışı kaliteye sahip pozitif bir öğrenme ortamı yaratmak. Sıra dışı bir kaliteye sahip bir pozitif öğrenme ortamı hayal etmektedir.
MİSYON : Çocukların sağlıklı bir şekilde öğrenebilecekleri ve keşfederek büyüyebilecekleri heyecan verici bir okul ortamını geliştirmek.
BAŞARILAR : Okulumuzu eğitimde başarıyı getiren tüm etmenlerin uygulandığı ilk seviye olarak görüyoruz. Biz okulların çocukların yeteneklerinin beslendiği yerler olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle onlara keşfedebilecekleri, test edip öğrenebilecekleri, dokunacabilecekleri ve çevrelerindeki dünya ile fiziksel etkileşime geçebilecekleri bir özgürlük alanı sunuyoruz. Planlı, ölçülebilir ve sürdürülebilir içeriklere sahip eğitim ve öğrenme sistemleri geliştirerek çocuklarımızı, mutlu bir çocukluktan beslenen bireyler olarak yetiştirmenin sorumluluğuyla hareket ediyoruz.

Öğretim Şekli :Tam gün normal eğitim
Yabancı Dil : ingizce
Isınma : kaloriferli merkezi ısıtma sistemi
Servis : henüz yok
Ulaşım : şahsi araç veya köy servisi ile ( okulumuz aktif işlek yol güzergahı üzerindedir.)
Yerleşim Yeri : mahalle
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : ilçe merkezine 35 km. il merkezine 85 km. uzaklık
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : lojman mevcut.